Uncategorized

A dolgok, amelyeket senki sem mond neked a szexről, amikor idősebb leszel

A dolgok, amelyeket senki sem mond neked a szexről, amikor idősebb leszel

Természetesen, akkor már hallott a csökkenő libidó, hüvelyszárazság, hogy lehet erős lengéscsillapítók szex korral. De nem minden negatív. Míg a változás elkerülhetetlen, a szakértők egyetértenek abban, hogy az öregedő szex javul. Itt van, amit tudnod kell, hogy navigáljon a tengerben a szex változik az életkorral.

A szex több kielégítő

A szex több kielégítőAz American Journal of Medicine-ben közzétett tanulmány szerint az 50 év feletti nők kétharmada elégedett a szexuális életével, beleértve több “agee”nőt is. Még jobb, ha az 50 év feletti nők 67% – a azt mondja, hogy orgazmusa van “az idő nagy részében” vagy “mindig” szex közben. Eredmények, amelyek a kaliforniai San Diego-i Egyetem kutatói arra a következtetésre jutottak, hogy a szex valóban javul az életkorral. “Nem csak az idősebb nők ebben a tanulmányban a legelégedettebbek, hanem az elégedettség aránya meghaladja a fiatalabb nők arányát” -mondta Susan Trompeter tanulmány társszerzője.

A tapasztalat messze van a jobb szexuális életről, és ez a 40 éves vagy annál idősebb nők nagy előnye – mondja Lauren Streicher, egy chicagói nőgyógyász.”Mindenkinek van ez az elképzelése, hogy a szex jobb, ha 20 éves korában fiatalkorában vagy. De ez egyszerűen nem igaz.””Amikor fiatal vagy, és 20 évesekkel szexelsz, egyértelmű, hogy olyan srácokkal szembesülsz, akik még mindig tapasztalatlanok, és nem ismerik a Szexuális élvezethez és a partner ismeretéhez kapcsolódó összes tapasztalatot és tudást. Az élet későbbi szakaszában mindenki tapasztaltabb lesz.”

Olyanok vagyunk, mint mi. Ne hagyjuk, hogy a társadalmi nyomás akadályozza természetességünket
Ma van egy társadalmi nyomás, amely arra készteti az 50 éveseket, hogy az új 30 évesek legyenek! A társadalom elvárásai azt akarják, hogy a nő születésnap után fiatalabbnak tűnjön. Természetesen ez nem valószínű, és nagy nyomást gyakorol az életünkre, mondja Streicher. “Ez a nyomás megnehezíti a természetesség elengedését szex közben.”Újra kell kalibrálnunk az elvárásainkat, hogy milyen legyen a testünk, csak azért, hogy segítsünk a nemi közösülésnek “melegebbé” tenni magunkat.

Év szex ugyanazzal a személlyel? Hogyan lehet partner a boldogságban

Év szex ugyanazzal a személlyel Hogyan lehet partner a boldogságbanStephanie McClellan, egy nőgyógyász Newport Beach, ca. azt állítja, hogy” számos tanulmány kimutatta, hogy azok a nők, akik rendszeresen ugyanannak a spermának vannak kitéve, valójában alacsonyabb szintű depresszióval és magasabb szintű örömmel és boldogsággal rendelkeznek ” – mondja McClellan. A sperma oxitocint és szerotonint tartalmaz-két hormon, amelyek ” jól érzik magukat “egy igazi” szent kéz ” a psziché egészségéért.

A medencefenék gyengesége mindent elronthat. Az ösztrogénszint természetesen csökken az életkorral. Ez nem csak a szexuális vágyat és a hüvelyi nedvességet érinti, hanem gyengíti a medencefenék izmainak tónusát is, csökkentve a szexuális érzést-mondja Karly Treacy, a medencefenék egészségére szakosodott jóga tanár. Fordítás: meg fogja találni, hogy nehezebb, hogy egy orgazmus. De mielőtt elkezdené a híres Kegel gyakorlatokat, figyelmesen hallgassa meg: valószínűleg rosszul állítja be a dolgokat. Sok jóga pozíció van, amely képes felemelni a kismedencei izmokat.

Az álmatlanság súlyosan károsíthatja a szexuális életet. A National Sleep Foundation szerint az alvászavarok prevalenciája az életkorral növekszik. Nem meglepő, hogy a fáradtság a libidó nagy gyilkosa, mondja Steven A. Rabin, egy Los Angeles-i nőgyógyász. Építsen magának egy “alvási programot”, amely megfelel az Ön igényeinek, és tegye ki magát természetes fénynek a nap folyamán. Banalitás? Nem, ezek 2 egyszerű tipp, amely növelheti a libidót.

“Quickies” nem lehet olyan szórakoztató, mint régen

Quickies nem lehet olyan szórakoztató, mint régenSzomorú, de igaz: ezek a szupergyors szexuális találkozások elveszíthetik vonzerejüket, mert az életkor feletti nőknél hosszabb időt vesz igénybe a felkelés, kenés, és szükség van több pihenésre, hogy valóban élvezhessék a szexet-mondja Rabin. “Amikor a partner megérti ezt, lehetőség lesz arra, hogy együtt állítsuk be az időt, hogy a légkör felmelegedjen.”

Szükség lehet az orvos segítségére. Gyakran a változások, nehézségek, hogy a szexuális élet megy keresztül által okozott betegségek, amelyek könnyen kezelhető (hüvelyszárazság az egyik leggyakoribb eset). Ezért fontos, hogy őszintén beszéljen orvosával, mondja Streicher. “Olyan sok módja van annak, hogy orvosa segítsen élvezetesebb szexben, de megbízható orvosainak tudniuk kell, mi történik veled, hogy segítsen megoldani a problémákat.”Akkor nincs tabu. Nem szabad szégyellni, hogy beszélni fájdalom közösülés közben, bár úgy tűnhet, kínos, miközben ez egy közös, könnyen megoldható probléma!

Akkor kap több akció szexuális tevékenység, mint a múltban. Az Individual Differences folyóiratban közzétett kutatások azt mutatták, hogy a 30-40 év közötti nők szignifikánsan érzékibbek, mint a fiatalabb nők. Valójában a 30 év feletti nők arról számoltak be, hogy több szexuális fantáziával rendelkeznek, mint a 18-26 év közötti Nők, de azt is mondták, hogy több szexuális vágyuk van.